Op school bij Parkendaal en op kamers bij FSG Academy

Parkendaal Lyceum werkt intensief samen met de FSG Academy in Apeldoorn. Dit is een internationale academie waar studenten en atleten afkomstig uit diverse landen, studeren, trainen en wonen. Voor leerlingen van Parkendaal Lyceum is het nu mogelijk om een gestoffeerde en gemeubileerde kamer te huren op de campus van de FSG Academy. Zo is Parkendaal Lyceum voor elke leerling in Nederland bereikbaar!

Het appartementencomplex van FSG Academy staat 24 uur per dag onder toezicht en is gelegen aan de lommerrijke Laan van Westenenk 4 in Apeldoorn. Het complex ligt slechts op 6 km afstand van Parkendaal Lyceum en is zowel met de bus als met de fiets goed bereikbaar. Net als trouwens het Centraal Station en het centrum van Apeldoorn.

Er zijn een- en tweepersoonskamers te huur. Een eenpersoonskamer kost 500,- euro per maand, een gedeelde twee persoonskamer kost 360,-- euro per maand. De huur is inclusief gas, water, elektra en Wifi. Het zijn keurige kamers die gestoffeerd en gemeubilaird zijn. Natuurlijk mag je de kamer ook met je eigen spullen verder inrichten. Dat is aan jou. De leerlingen maken gebruik van gemeenschappelijke badkamers, toiletten, leef- en fitnessruimten. Tegen meerprijs kan ook gebruikt worden gemaakt van maaltijden (keuze uit en/of ontbijt, en/of lunch en/of diner) maar ook van de waskamer. Een kamer huren op de campus is mogelijk vanaf 16 jaar en ouder. Roken, drinken en drugs zijn niet toegestaan.

Op deze manier kun je je alvast voorbereiden op het zelfstandig leven als student. 

Voor leerlingen die fanatiek sporten en tijdens hun studie veel moeten trainen en regelmatig wedstrijden spelen kan in overleg een trainingsschema worden samengesteld, dat past bij de doelstellingen en aansluit op het schoolrooster. Uiteraard zijn aan het sportprogramma extra kosten verbonden, omdat de training en begeleiding door professionele sportcoaches wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar de FSG Academy? Kijk op www.fsgacademy.com en maak vrijblijvend een afspraak. E-mail kan ook naar: info@fsgacademy.com